Biologie

Kleuren in de natuur

Biologie; lesmodule
Deze lesbrief is bedoeld voor de leerkracht, als voorbereiding en verwerking bij de Museon-les 'Kleuren in de natuur' voor groep 3 en 4. De leerlingen ontdekken tijdens deze les hoe dieren kleuren gebruiken.

Laat je tanden zien!

Biologie; lesmodule
Deze digitale lesbrief is bedoeld voor de leerkracht, als voorbereiding en verwerking bij de Museon-les 'Laat je tanden zien!' voor groep 3 en 4. De leerlingen hebben de leeftijd om te gaan wisselen, maar hoe zit dat eigenlijk bij dieren? Leer meer over mensen en dieren en hun tanden.

Spoorzoeken

Biologie; lesmodule
Deze digitale lesbrief is bedoeld voor de leerkracht, als voorbereiding en verwerking van de Museon-les 'Spoorzoeken' voor groep 5 en 6. Wat is een spoor en hebben sporen eigenlijk een functie?

Spoorzoeken - verwerking

Biologie; lesmodule
Deze lesmodule is bedoeld voor de leerling, als verwerking van de Museon-les 'Spoorzoeken' voor groep 5 en 6. Maak je eigen vingerafdruk en kom te weten wat er allemaal in de braakbal van een uil zit.

Spoorzoeken - voorbereiding

Biologie; lesmodule
Deze lesmodule is bedoeld voor de leerling, als voorbereiding bij de Museon-les 'Spoorzoeken' voor groep 5 en 6. Wat is een spoor en hebben sporen een functie?

 [    1    ]